Alla inlägg den 2 augusti 2012

Av lotta - 2 augusti 2012 23:41

Vårda dina vänner.De är kittet i livet.Vänskap det är att skapa vänner dvs jobba på relationen. Ha ett öppet hjärta våga bjuda in folk i ditt liv.Haka inte upp dig på småsaker, folk blir osams om bagateller helt onödigt döm ej någon. tänk vänskap! det är viktigt att man kan umgås  och ha kul låt folk tycka olika.... Man kan fråga kan vi ta en fika ihop? om man stöter på ngn trevlig i livet... många gånger småpratar man men det blir inget mer..   Att våga fråga kan göra skillnad om man vill träffa nya vänner.

Man måste också kunna trivas med sig själv.. gör det mysigt duka fint eller köp något gott  bröd och ta en fika och läs något bra som bygger upp dig mentalt. lyssna på kul musik  ,dansa ,rör på dig så man kommer på bra tankar....

Ibland kan man ringa upp någon man inte pratat med på åratal   ta upp tråden igen    be om en fikastund ihop eller bara prata på telefon en stund.

Ibland stressar vi så mycket att vi glömmer bort att umgås och verkligen prata med varandra. Gör skillnad! från och med idag på detta i ditt liv



  

Av lotta - 2 augusti 2012 08:55

  Foto är från www.fotoakuten.se           Var ofta ute i naturen!  Forskning visar att grön påverkan ger boost till din hjärna

det ger kraft som bara kommer till dig utan ansträngning.Jag har gått utbildning på Alnarp och vet att detta är sant.

Öppna upp dina sinnen, kolla in blommor och träd...Vad växer utanför din bostad? Vet du det?

Värna om din själ!!!  Vänta dig ingen hjälp från samhället, Sverige är mycket kallt emotionellt och många kan vittna om det och är sorgsna i själen.

Ta krafttag nu och börja med en liten promenad idag i solen... I Malmö idag är det fint väder och jag ska åka till havet med en kaffetermos och bara dra in massor av djupa andetag med havsluft.

Att ha djur kan vara mycket glädjefullt  eller passa någons hund eller katt ibland och smek den sakta över ryggen och prata med den. Djur är mycket kommunikativa och ser mer än du tror, de vill väl . Ge dem mycket kärlek varje dag och det kommer gå dig väl.

Att vara glad och god mot människor var dag kräver mycket jobb.Vi lever i oroliga tider nu som gör att fok mår ej bra. Därför är det än mer viktigt att du mår bra och kan ge styrka till andra.  Jag ska hjälpa dig!!Jag har verktygen i min låda som ger resultat.....

Av lotta - 2 augusti 2012 08:06

 

Av lotta - 2 augusti 2012 07:16

  VÅGA VÅGA  Dröm mer! Ta ut svängarna....Ett litet steg åt rätt håll är en bra början....Du är kaptenen i ditt liv så vem bestämmer över dig...Nobody.. Planera, agera var positiv! Gör en plan i ditt hjärta om vilken riktning ditt liv ska ta.

Kriser ja det får alla oavsett rikedom man får lotsa sig fram mellan skären i livet. Din inre balans är det viktiga så var rädd om den. Läs inspireras av kloka författare se videos tex you tube som ger dig glädje.

Nyheter är ofta negativa   fy fasen säger jag.... vem ger någon livsglädje idag istället så folk blir pigga och starka det är viktigt idag. Ät bra mkt grönsaker är bra , ät frukt våga fråga de som har trädgård om du får plocka ... de flesta hinner aldrig ta reda på all frukt som blir mogen..  ät måttligt i lagom dos och ej i stresstillstånd det är ej bra för magen.  Andas njut lev nu idag, och var närvarande.   Krama om någon ... eller klappa någon på axeln om du inte har någon nära... Vänlighet det är härligt och folk blir glada.Var en glädjespridare!!  

Av lotta - 2 augusti 2012 07:08

Våga gå utanför ramarna.Skippa jante!Det krävs MOD!! Gör det du gillar utan att skada någon annan.Hjälp någon idag utan krav på tack... var glad du kan hjälpa och har energi.    Energi det är färskvara och måste hanteras varsamt surisar de är farliga för sin omgivningen.

Stoppa försurningen i Sverige!  Folk är sura dvs grumpy... Stick ut och var en glädjespridare... Unna dig en stor glass idag och bara njut av den.Ingen dag kommer tillbaka så ta vara på var dag! vi hörs mvh lotta  

Av lotta - 2 augusti 2012 00:32

Finns det recept på  hur man blir lycklig? man ska läsa mycket.... man ska skaffa en trädgård.... dricka te   vara i harmoni. många förslag vilket ska man följa?

Jag ska ta reda på det... jag har rest över hela världen hört många berättelser... i know some secrets....

Ta vara på de små stunderna   och var närvarande just nu här i detta ögonblick

vi börjar med små steg.....

Presentation


glädje det är viktigt det!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

bloggkeen

rikfriskochlycklig

Ovido - Quiz & Flashcards